sunnuntai 26. lokakuuta 2014

DIY KORVIKSET JA TUUNATTU NEULE

Nämä kangasmaalitussilla värkätyt korvikset ja tuunattu neule oli ihan mun suosikkeja kesällä. Vähänhän tämä postaus tulee myöhässä, mutta hiukka piristystä kaamoksen keskelle neonvärien kera katsokaas! :) 


Neule on tuommoinen perus akryylipolyamidisekoitus henkkamaukalta. Neonpinkin kangasmaalin töpöttelin siihen hieman liukuvärjätysti suoraan tuubista ja vähän meikkisienellä sotkien.

Korvikset on yhtä kuin kaksi palaa pitsiliinaa. Värjäsin tuolleesti semihuolimattomasti osan pitsiliinasta - täällä sitä alkuperäistä ideaa - josta sitten leikkelin palasia. Värin kuivuttua kovetin valkoisen eli nurjan puolen korviksista vielä mod podge -liimalla. Sitten vaan korviskoukut kiinni!

Kangasvärit ovat muuten Tigerista, mutta enpä usko, että niitä on enää saatavilla siellä. Ostin lisää kankaille tarkoitettuja neonmaaleja Sinooperista. Tosin ne taitavat odotella laatikossa ensi kesää ja uusia ideoita.


Alla hieman lähikuvaa tuotoksista. Hyvin huomaa muuten valon eron kuvissa. Kaksi ekaa kuvaa on napsittu joskus kesäkuussa ja alla oleva tänään lokakuussa. Masentavaa... o.O Noh, nimimerkillä 7 ja puoli viikkoa Meksikon lomaan. Ayyyyy carambaaaaa! :P

 

2 kommenttia: